Architecten

De Saegher Construction​

Kennis delen en klant ontzorgen

Een goed contact tussen architect, aannemer en klant is dé belangrijkste schakel in een vlekkeloos projectverloop. Vaak beperken aannemers zich tot hun vakgebied, waardoor de klant verzeild raakt in een eindeloze planning tussen verschillende vakmensen.

DS Construction gaat voor een andere aanpak en wil, in samenwerking met architecten, klanten de beste service bieden. Met andere woorden: wij coördineren het bouw- of renovatieproject van begin tot eind.

Architecten

Het perfecte team

Architect Sebastiaan Raes vertelt u graag meer over onze manier van werken:

Architect Sebastiaan Raes tekent in opdracht van Bram en Ellen een bijgebouw voor hun woning. Zij vragen hun vriend Timo om de werken uit te voeren. Zo maakt Sebastiaan voor het eerst kennis met De Saegher Construction. “Timo heeft voor de fundering en het metselwerk gezorgd. Nu is hij bezig met de gevelbekleding in hout en ook het dak voorziet hij van houten latten.”

“Voor de start van de werken zaten Timo, Bram en ik rond de tafel om alles op elkaar af te stemmen. Wekelijks passeer ik even langs de werf als Timo aan de slag is. Dan bekijken we of alles volgens schema verloopt.”

“Vooral zijn vakmanschap met hout valt op, hij hoort daar zeker bij de betere vakmannen. Het metselwerk is ook helemaal in orde. De samenwerking verliep vlot en het is fijn om met iemand samen te werken die zijn job serieus neemt én mooi werk aflevert. Ik wil graag nog met hem samenwerken en ga hem zeker aanbevelen bij klanten”, besluit Sebastiaan.

Heeft u als architect interesse in een samenwerking? Aarzel niet en neem contact op met DS Construction. Dan overlopen we samen met u de mogelijkheden.

Architecten

Van papier naar realiteit

Het plan van aanpak verloopt als volgt: u zorgt voor de bouwplannen en DS Construction vertaalt ze naar de realiteit – eerst via een 3D-ontwerp, vervolgens op de werf.

Wij schakelen alle nodige vakmensen in en staan garant voor een feilloze planning onder uw waakzame oog. Laten we de handen in elkaar slaan. U kunt op ons rekenen om: