Diensten

3D-ontwerp

De Saegher Construction​ uit Moerbeke-Waas

Uw project in 3D uitgetekend

Bouwplannen bijsturen of aanpassen, is vrijwel onmogelijk nadat de werken gestart zijn. Laat uw project daarom vooraf in 3D uittekenen, zodat u een levensecht beeld krijgt van het resultaat. Het verloopt dus helemaal volgens uw wensen.

Een bijgebouw of tuinconstructie ontwerpen in 3D: de voordelen

Heeft u renovatie- of bouwplannen waarvoor u een vergunning nodig heeft? Dan moet u een architect aanspreken.

Wil u eerst alle mogelijkheden bekijken met uw budget in het achterhoofd? Klop dan bij ons aan voor uw 3D-ontwerp, dat uw architect nadien als basis voor zijn bouwplannen kan gebruiken.

Als u geen vergunning nodig heeft of zelf aan de slag gaat, is een 3D-tekening uw garantie op een perfect ontwerp. Wij tekenen de plannen graag voor u uit.

Wij komen eerst bij u langs om uw ideeën te bespreken en de site tot in de details te bekijken. Zo kunnen wij uw poolhouse, tuinhuis, bijgebouw en tuinconstructie perfect ontwerpen in 3D. Contacteer ons voor een prijsopgave, inclusief huisbezoek.

3D-ontwerp op basis van uw bouwplannen

Maakte uw architect de bouwplannen? Dan gebruiken wij ze als basis voor de 3D-tekening van uw huis, in overleg met uw architect. Vertrouwt u uw project aan DS Construction toe? Dan is het ontwerp van uw huis in 3D gratis.

Uw ideeën tot leven zien komen? Met een 3D-ontwerp van uw bouwwerken kent u op voorhand het resultaat. Mail ons voor de mogelijkheden.

Galerij

Edit Content
Edit Content
Edit Content
Edit Content
Edit Content
Edit Content
Edit Content
Edit Content
Edit Content
Edit Content
Edit Content
105
Edit Content
99