Diensten

Bijgebouwen

De Saegher Construction​ uit Moerbeke-Waas

Panden renoveren i.s.m. architecten

U heeft grootse plannen: u wil uw woning uitbreiden of renoveren. Gaat u zelf aan de slag maar is professionele hulp welkom? Of laat u het totaalproject liever over aan een specialist? Dan staat DS Construction voor u klaar. Wij hebben uitgebreide ervaring in projecten op maat en een breed netwerk aan vakmensen.

Heeft u een bouwvergunning nodig? Dan neemt u een architect onder de arm. Leg onze 3D-ontwerpen aan hem voor waarop hij zich kan baseren voor de bouwtekeningen. Heeft u al bouwplannen? Die werken wij tot in de puntjes uit. Samen met uw architect vormen wij een team dat zich 100 procent voor uw renovatie inzet.

Diensten totaal projecten van bouw tot renovatie
totaalprojecten

Uw woning verbouwen of uitbreiden

Wordt uw woning te klein of wil u graag tot rust komen in een ruimer en lichter huis? Dan kan u uw huis laten verbouwen of uitbreiden. De combinaties zijn legio: van een moderne of rustieke uitstraling tot cottagestijl of een strakke look.

We bundelen uw en onze eigen ideeën en ontwerpen de gedroomde oplossing. Meer nog, we nemen het totaalproject van uw bouw helemaal van u over.

Totale renovatiewerken: een vak apart

Het karakter van uw charmante oude woning komt pas goed tot zijn recht door de juiste renovatie. In oude huizen met een moderne aanbouw combineren zijn wij dan ook echte specialisten. We bekijken de mogelijkheden van uw pand en houden daarbij rekening met de geldende bouwregelgeving

Totale renovatiewerken zijn een vak apart en wij weten er raad mee. We begrijpen de kunst om oud en nieuw te verenigen tot een mooi en functioneel geheel, helemaal volgens uw wensen.

totaalprojecten

Uw renovatie van concept tot afwerking

01 1

Eerste contact

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen wij bij u langs. We bespreken uw ideeën en stellen nadien een offerte op maat op.

02 1

3D-ontwerp

Vervolgens zetten we uw project om in een fotorealistische 3D-tekening. Als u akkoord gaat met het ontwerp, plannen wij de opdracht in.

03 1

Uitvoering

We nemen de volledige projectopvolging voor onze rekening en schakelen de juiste vakmensen in. Er rest u enkel nog te genieten van het resultaat.