Diensten

Zolderrenovaties en dakkapellen

De Saegher Construction​

Uw zolder laten renoveren? Check!

Is één badkamer met drie pubers in huis toch een beetje weinig? Is er een baby’tje op komst? Nood aan een extra hobbyruimte, speelkamer of bureau? Laat uw zolder renoveren door DS Construction! In vele huizen is de zolder een verloren ruimte. Dat is jammer, want u kan er heel wat kanten mee uit.

Bovendien gaat het in heel wat woningen om een grote oppervlakte. Na een zolderrenovatie kan u genieten van diverse voordelen. Ten eerste creëert u extra bewoonbare ruimte. Ten tweede kan u zo uw dak beter isoleren om de energieprestatie en de algemene woonsfeer te verbeteren. Tot slot verhoogt een geïsoleerde zolder de waarde van uw woning.

dakkapel

Dakkapellen en -ramen

Het belangrijkste aandachtspunt van een zolderrenovatie is de lichtinval. Een dakraam brengt daglicht en frisse lucht naar binnen. Het bepaalt ook de look & feel van uw dak.
 
Heeft u een schuin dak en zou u wel wat extra plaats kunnen gebruiken? Kies dan voor een dakkapel. Die maakt van elke zolder een volwaardige ruimte met veel lichtinval, creëert extra woonoppervlak en natuurlijke zonnewarmte.
 
Daarenboven kan u vaak genieten van een prachtig uitzicht. Last but not least, een dakkapel verhoogt de waarde van uw woning aanzienlijk.