Getuigenissen

Getuigenissen van tevreden klanten

Bistrot L’Îlot: Sander en Valentine

De blikvanger in restaurant Bistrot L’Îlot is de wijnkast: op maat gemaakt met gerecycleerd hout, inclusief lichtpunten en koeling aangepast aan de wijnen. Een uniek stuk gecreëerd door Timo. “Een jaar later bouwde hij nog een kleine bar met een blad van cortenstaal. Die gaf hij een speciale laag...

Tuinhuis met overkapping in hout en Trespa

Nico en Evelien willen een tuinhuis met overkapping in hout en Trespa. “Ik kreeg Timo’s naam door van een collega”, vertelt Nico. Het koppel is net verhuisd en wil zo snel mogelijk alles in orde hebben. Dus ook hun tuinhuis met loungegedeelte. “Er was in die periode een enorme vraag naar poolhouses. Het was dus...

Een terrasoverkapping of twee voor Stefanie en Kenneth

Stefani en Kenneth zijn op zoek naar een kant-en-klare terrasoverkapping, maar vinden niet wat ze zoeken. Op een feestje raken ze aan de praat met iemand die hen De Saegher Construction aanraadt. “We wilden een overkapping over ons terras aan huis en eentje in de tuin over onze...

Terras op maat voor Dana en Yves

“We wilden ons tuintje een speciale touch geven door een schuin pad met ruimte voor onze terrasmeubelen en wat groen. Onze tegels waren al gekozen, we zochten alleen nog iemand om het terras te leggen. En toen kwam Timo in beeld.” “Timo was bezig aan een paar kleine afwerkingen in onze berging,...

Mond-tot-mondreclame leidt tot zolderrenovatie

Dat mond-tot-mondreclame goed werkt, blijkt maar weer eens uit dit verhaal. Het is een bevriende aannemer die Timo aan Jeroen aanraadt voor de renovatie van zijn zolder. “Wim verzekerde me dat Timo kwaliteitswerk levert. Ze werken af en toe samen, dus ik had geen enkele reden om te twijfelen. Ik heb dan ook meteen contact met hem opgenomen.

Het begon met een carport

Wanneer Patrick Timo aan het werk ziet op een werf in Beveren, spreekt hij hem meteen aan. Hij vraagt Timo om eens langs te komen. “Ik wou graag een carport, maar andere schrijnwerkers begrepen niet wat ik wou. Zodra ik mijn idee aan Timo voorlegde, wist hij meteen wat ik bedoelde.”

Uniek gezondheids- en fitnesscentrum voor Raw Perfomance

Wim en Timo kennen elkaar al heel lang. Wanneer Wim de oude schrijnwerkerij in zijn tuin wil ombouwen tot een gezondheids- en fitnesscentrum, belt hij Timo zonder aarzelen op. “Eigenlijk gaf ik hem carte blanche. Hij had meteen verschillende ideeën waarrond hij een moodboard maakte. Ik bracht het concept aan en hij werkte het op zijn manier uit. Het resultaat is veel beter dan dat ik had kunnen dromen.”

Een luxecarport voor Erik en Hilde

“We zijn bij Timo terechtgekomen via onze buurman”, vertelt Erik. “Het klikte meteen. En blijkbaar kenden we hem al. Vroeger hadden we een frituur in Stekene. En Timo bleek als jonge gast vaak bij ons om een frietje te komen. We hebben dan ook meteen voor hem gekozen! Zonder te vergelijken met andere schrijnwerkers.”

Gevelbekleding in Trespa voor Fintro Bank

Wanneer Bas een schrijnwerker zoekt voor de gevelbekleding van zijn kantoor, raadt zijn klant en architect Andreas Porreye Timo aan. “Timo had ook al voor hem gewerkt. En hij was daarover zeer tevreden. Ik heb Timo daarom meteen onder de arm genomen. Want als een architect een vakman goedvindt, wie ben ik dan om daaraan te twijfelen?”

Op aanraden van vertegenwoordiger Trespa

Andreas wil de gevel van zijn huis laten bekleden met Trespa. Als architect weet hij precies hoe hij het wil. “Ik zocht iemand die met deze specifieke platen kon werken. Het was de vertegenwoordiger van Trespa die me Timo aanraadde. Dat wekte toch al vertrouwen.”

Bram en Ellen gaan voor het grote werk

Bram en Ellen vragen hun vriend Timo om een bijgebouw aan hun bestaande huis te plaatsen. “We kennen Timo goed en weten dat hij nauwkeurig is. Hij werkt met oog voor detail en met liefde voor het vak. We vertrouwen hem volledig”, vertelt Bram. Met architect Sebastiaan Raes steken ze de hoofden bij elkaar. “Timo maakte van de technische plannen een 3D-tekening. Zo kregen wij een mooi beeld van hoe het huis er zal uitzien. Het fijne aan hem is dat hij ook meedenkt en ideeën aanbrengt. Die volgden we vaak zonder aarzelen en het resultaat mag er zijn.”

Unieke coffee & lunchbar voor Raw Perfomance – RAW.reload

Wim Raes en Timo kennen elkaar al heel lang. Wanneer Wim de oude schrijnwerkerij in zijn tuin wil ombouwen tot een gezondheids- en fitnesscentrum, belt hij Timo zonder aarzelen op. “Eigenlijk gaf ik hem carte blanche. Hij had meteen verschillende ideeën waarrond hij een moodboard maakte. Ik bracht het concept aan en hij werkte het op zijn manier uit. Het resultaat is veel beter dan dat ik had kunnen dromen.”

Tuinhuis/thuiskantoor in hout met sliding doors

"We hadden een zeer specifiek idee voor een tuinhuis met een thuiskantoor. Maar eigenlijk kon niemand ons het ontwerp maken waarnaar we zochten. Behalve Timo”, vertelt Olivier. “In zijn ontwerp zat een schuifglasdeur die kan openen en pivoteren. Zodra we zijn schetsen zagen, waren we verkocht.”

Een totaalproject in gedachten?

Vraag gerust een offerte aan!

Heeft u vragen?

0468 15 04 85

0474 04 75 05