Getuigenissen

Op aanraden van vertegenwoordiger Trespa

Andreas wil de gevel van zijn huis laten bekleden met Trespa. Als architect weet hij precies hoe hij het wil. “Ik zocht iemand die met deze specifieke platen kon werken. Het was de vertegenwoordiger van Trespa die me Timo aanraadde. Dat wekte toch al vertrouwen.”

“Timo kwam heel professioneel over. Hij dacht met me mee, rekening houdend met de tekeningen die ik al maakte. Bovendien volgde hij de fabrieksvoorschriften op om de Trespa-platen te plaatsen. Dat was voor mij erg belangrijk want die voorschriften zijn er voor een reden. Ook wat dat betreft zaten we op dezelfde golflengte.”

De samenwerking is een succes. Dus wanneer een klant van Andreas ook Trespa-platen als gevelbekleding wil, bezorgt hij de contactgegevens van Timo aan de bouwheer. “Toen bleek dat er, onvoorzien, nog wat ruwbouwwerk nodig was, heeft Timo dat werkje ook opgeknapt. Zo merk je hoe veelzijdig hij is.”

“Het is niet eenvoudig om een dakwerker of schrijnwerker te vinden die ook aan het esthetische denkt. En dat doet Timo dus wel. Uiteraard ga ik hem nog aanraden aan klanten. Zeker voor het secuurdere werk. Daarin blinkt hij echt uit.”

Een totaalproject in gedachten?

Vraag gerust een offerte aan!

Heeft u vragen?

0468 15 04 85

0474 04 75 05