Getuigenissen

Tuinhuis met overkapping in hout en Trespa

Nico en Evelien willen een tuinhuis met overkapping in hout en Trespa. “Ik kreeg Timo’s naam door van een collega”, vertelt Nico.

Het koppel is net verhuisd en wil zo snel mogelijk alles in orde hebben. Dus ook hun tuinhuis met loungegedeelte. “Er was in die periode een enorme vraag naar poolhouses. Het was dus niet evident om iemand te vinden die ons project op korte termijn kon inplannen. Al beseften we dat ‘kort’ net zo goed een paar maanden betekende. Maar Timo kon ons wel helpen”, zegt Nico.

De relatief snelle oplevering is niet de enige reden waarom Nico Timo inschakelt. “Vanaf ons eerste telefonische contact, had ik een goed gevoel bij de samenwerking. Ik had er meteen alle vertrouwen in. Eerst werkte Timo een tekening uit waar we dan ook onze eigen accenten aan mochten toevoegen. Al zijn we grotendeels met zijn ideeën aan de slag gegaan. En met succes.”

“Ik was aangenaam verrast door de nauwkeurigheid van Timo. Niets laat hij aan het toeval over, hij streeft altijd naar perfectie. Voor onze volgende projecten gaan we hem dus ook inschakelen.”

“Wat hem typeert? Hij is een enthousiaste man met heel goede ideeën. Hij is ook enorm veelzijdig waardoor je geen andere vakmensen nodig hebt. Uiteraard hebben we hem al aangeraden aan andere mensen”, lacht Nico.

Een totaalproject in gedachten?

Vraag gerust een offerte aan!

Heeft u vragen?

0468 15 04 85

0474 04 75 05