Getuigenissen

Uniek gezondheids- en fitnesscentrum voor Raw Perfomance

Wim en Timo kennen elkaar al heel lang. Wanneer Wim de oude schrijnwerkerij in zijn tuin wil ombouwen tot een gezondheids- en fitnesscentrum, belt hij Timo zonder aarzelen op. “Eigenlijk gaf ik hem carte blanche. Hij had meteen verschillende ideeën waarrond hij een moodboard maakte. Ik bracht het concept aan en hij werkte het op zijn manier uit. Het resultaat is veel beter dan dat ik had kunnen dromen.”

“Hij voelt aan wat je nodig hebt. In mijn geval was dat beslissingen nemen en mij ontzorgen.” Wim is enthousiast over zijn sportcentrum. “Het geheel is prachtig, en de gang is het pronkstuk. Alles is tot in de puntjes afgewerkt met oog voor detail.”

“Timo werkt efficiënt. Hij blijft ook altijd rustig zonder de deadline uit het oog te verliezen. Hij kijkt ook verder dan zijn neus lang is. Zo merkte hij problemen met het dak op. En ja, die heeft hij gewoon opgelost. Hij neemt gewoon alles uit handen en levert goed werk.” Ondertussen is Timo bezig met werken in en rond Wims huis. “Het is een hele waslijst: van kasten op maat, tot een overkapping en een poolhouse. Timo is hier nog lang niet klaar”, lacht Wim.

Een totaalproject in gedachten?

Vraag gerust een offerte aan!

Heeft u vragen?

0468 15 04 85

0474 04 75 05