Getuigenissen

Het begon met een carport

Wanneer Patrick Timo aan het werk ziet op een werf in Beveren, spreekt hij hem meteen aan. Hij vraagt Timo om eens langs te komen. “Ik wou graag een carport, maar andere schrijnwerkers begrepen niet wat ik wou. Zodra ik mijn idee aan Timo voorlegde, wist hij meteen wat ik bedoelde.”

“Timo’s tekeningen waren waarheidsgetrouw, ik zag meteen wat het zou worden. Ik vroeg nog om een paar aanpassingen te doen en dat was geen enkel probleem. Hij drong zijn idee niet aan ons op, hij betrok ons echt bij het ontwerp. Ook tijdens de werken verliep de communicatie heel goed. Hij startte zoals gepland en bij de oplevering was alles netjes opgeruimd.”

“Ondertussen heb ik ook mijn poolhouse door hem laten zetten. En er staat ook nog een magazijn op de planning.” Een tevreden klant dus? “Zeker, de prijs-kwaliteitverhouding is goed en de service super. Hij heeft bovendien een uitgebreid netwerk waarop hij kan rekenen. Beton nodig? Of een loodgieter? Timo neemt meteen zijn telefoon en regelt alles. Er zijn niet veel vakmannen meer zoals hij.”

Een totaalproject in gedachten?

Vraag gerust een offerte aan!

Heeft u vragen?

0468 15 04 85

0474 04 75 05